Ten Hag kan tegen PSV beschikken over trio, Neres meldt zich zondag bij Ajax

Ten Hag kan tegen PSV beschikken over trio, Neres meldt zich zondag bij Ajax

26-07-2019 16:42 Laatste update: 18:23
96

Hakim Ziyech, André Onana en Noussair Mazraoui zitten hoogstwaarschijnlijk bij de selectie van Ajax voor het duel met PSV. Dat bevestigde Ajax-trainer Erik ten Hag in aanloop naar het duel om de Johan Cruijff Schaal. Nicolas Tagliafico en David Neres zijn er nog niet bij.

"Ja, die is er. Die heeft zich gemeld", zegt Ten Hag over Onana. "En die heeft zich zelfs een paar dagen eerder gemeld en is dinsdag weer in training gegaan. Hakim idem dito, die is maandag al in training gegaan. (...) Als de training zo goed verloopt, zitten Andre, Nous en Hakim bij de selectie."

Dat de spelers hun vakantie afbraken om zich eerder in Amsterdam te melden stemt Ten Hag tevreden. "Deze spelers zijn gretig en hebben er weer zin in. Ze beseffen dat er snel grote wedstrijden aankomen, dus ze willen zich goed prepareren."

Met de fitheid van de teruggekeerde Ajax-spelers zit het wel goed. "Zoals ik het nu zie ziet dat er prima uit. Ze hebben er net 2,5 week uitgelegen. Nu moeten ze weer opstarten, dat vergt enige aanpassing."

Ten Hag laat weten dat Neres zich zondag weer meldt bij Ajax.