'PSV wacht op 'stevig bod' dat vertrouwen wekt en pre-contractuele fase inluidt'

'PSV wacht op 'stevig bod' dat vertrouwen wekt en pre-contractuele fase inluidt'

26-07-2019 16:52
137

PSV verwacht spoedig een stevig bod van Sevilla op Steven Bergwijn. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De berichtgeving over de aanvaller volgt elkaar in rap tempo op.

Voetbal International en De Telegraaf meldden eerder op vrijdag al dat Sevilla geïnteresseerd is in Bergwijn, maar nog geen bod heeft gedaan. Dat is volgens het ED een kwestie van tijd. De regionale krant schrijft dat PSV een 'stevig bod' uit Andalusië verwacht 'dat vertrouwen wekt en de pre-contractuele fase tussen alle partijen kan inluiden.'

PSV heeft een bedrag van ongeveer veertig miljoen euro in gedachten, maar Sevilla lijkt in eerste instantie een stuk lager te gaan zitten: rond de 25 en dertig miljoen euro. Naar verluidt zullen de persoonlijke eisen van Bergwijn geen probleem vormen voor Sevilla.

Overigens klinken er vanuit Spanje andere geluiden. De krant Marca schrijft dat Sevilla het vizier richt op AC Milan-middenvelder Suso wanneer Bergwijn niet haalbaar blijkt. Daarnaast zou Sevilla niet meer dan dertig miljoen willen betalen en heeft Bergwijn zijn zinnen gezet op een Spaanse transfer.