Bayern München richt vizier op Nijmegen: Het is een gerucht, meer nog niet

Bayern München richt vizier op Nijmegen: "Het is een gerucht, meer nog niet"

26-07-2019 23:35 Laatste update: 27-07-2019 00:03
21

Mike Trésor Ndayishimiye bevestigt dat Bayern München interesse in hem heeft. De Gelderlander meldde vrijdag dat de Duitse recordkampioen het vizier heeft gericht op de jonge aanvaller (20) van NEC.

"Het is een gerucht, meer nog niet", zegt Ndayishimiye tegen supporterssite Forzanec.nl. Ndayishimiye laat er vervolgens toch iets meer over los. "Het is natuurlijk wel een mooi compliment, fijn om te horen, maar het gaat alleen nog om belangstelling. Momenteel is het niet concreet, dus ik maak me er niet zo druk om. Ik blijf me focussen op de voorbereiding. Vorig seizoen heb ik de voorbereiding niet meegemaakt, nu wil ik het volledig benutten."

"Ik heb gehoord over de interesse, al voordat het in het nieuws kwam", zegt Ndayishimiye. "Maar ik houd me er niet zo mee bezig. Er zullen ook wel andere clubs interesse hebben. Zolang het niet concreet is, bemoei ik me er niet mee. Ik ben nog jong, heb nog veel te leren. Dit seizoen kan het alleen maar beter gaan voor mij. Ik wil blijven groeien."

Tegenover Omroep Gelderland geeft Ndayishimiye aan dat hij over eventuele concrete interesse moet nadenken. "Maar als er nu iets moois komt, moet ik daar echt over nadenken. Ik zit niet zomaar alles op het spel. Vorig jaar heb ik te weinig gespeeld, alleen in de eindfase van het seizoen. Heel lang heb ik verlangd om in het eerste te spelen, dat is nu gelukt bij NEC. Ik kan hier nog veel leren en mezelf dus verder ontwikkelen.'