'PSV treedt in Amsterdam aan met Lammers en Hendrix in plaats van Mexicanen'

'PSV treedt in Amsterdam aan met Lammers en Hendrix in plaats van Mexicanen'

Gepubliceerd: zaterdag 27 juli 2019 om 07:29za 27-07-2019 om 07:29

Timo Baumgartl zal nog even moeten wachten tot hij zijn debuut voor PSV kan maken. De deze week vastgelegde Duitse verdediger is nog niet speelgerechtigd tegen FC Basel en zal ook de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal aan zich voorbij moeten laten gaan.

Volgens het Eindhovens Dagblad betekent dit dat Derrick Luckassen in Amsterdam wederom samen met Nick Viergever centraal achterin zal staan. Trainer Mark van Bommel lijkt sowieso vast te houden aan de achterhoede die hij tijdens het heenduel met FC Basel opstelde: in dat geval krijgt Michal Sadílek als linksback opnieuw de voorkeur boven Toni Lato en Olivier Boscagli.

Op het middenveld en voorin gaat naar verwachting wél gewisseld worden. Jorrit Hendrix, gelinkt aan het Italiaanse Bologna, lijkt als controleur weer de voorkeur te krijgen boven Erick Gutiérrez en Sam Lammers gaat vermoedelijk als nummer tien starten. Steven Bergwijn schuift dientengevolge door naar de rechtsbuitenpositie, ten koste van Hirving Lozano.

De vermoedelijke PSV-opstelling: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadílek; Rosario, Lammers, Hendrix; Bergwijn, Malen, Bruma.

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Wie wint de Johan Cruijff Schaal?

(12020 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws