BBC: Arsenal nadert akkoord en haalt felbegeerde Ivoriaan vijf jaar naar Londen

BBC: Arsenal nadert akkoord en haalt felbegeerde Ivoriaan vijf jaar naar Londen

Gepubliceerd: zaterdag 27 juli 2019 om 12:15za 27-07-2019 om 12:15

Laatste update: zaterdag 27 juli 2019 om 12:17za 27-07-2019 om 12:17

De overgang van Nicolas Pépé van Lille naar Arsenal is slechts een kwestie van tijd. De Londenaren zijn bereid aan de salariseisen van de Fransman te voldoen en gaan Pépé een vijfjarig contract voorschotelen. Dat schrijft de BBC.

Meerdere clubs waren bereid om de vereiste tachtig miljoen euro neer te leggen voor de felbegeerde Ivoriaan. Naast Arsenal toonden ook Napoli, Internazionale en Liverpool zich daartoe bereid. De vraag was vervolgens wie persoonlijk tot een akkoord zou komen met de aanvaller. Dat lijkt dus Arsenal te worden.

De BBC meldt dat The Gunners de tachtig miljoen euro in termijnen over zullen maken aan Lille. Daarnaast is het bijna tot een akkoord gekomen met de zaakwaarnemer van Pépé over een contract voor vijf seizoenen. De verwachting is dat de deal binnen 24 tot 48 uur helemaal rond komt. 

De BBC stelt dat ook Napoli helemaal rond was met Lille, maar de Italianen kwamen niet tot een akkoord met de zaakwaarnemer van de Ivoriaan. Door de op handen zijnde transfer lijkt een overgang van Hirving Lozano naar Napoli ook weer een optie. De Italiaanse club wil nog graag een buitenspeler halen, maar lijkt dus naast  Pépé te gaan grijpen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws