Van Bommel versus Kraay: 'Ik vind 't niet leuk dat je mij woorden in de mond legt'

Van Bommel versus Kraay: 'Ik vind 't niet leuk dat je mij woorden in de mond legt'

27-07-2019 21:07 Laatste update: 21:22
163

PSV-trainer Mark van Bommel besloot om Hirving Lozano zaterdag op de bank te zetten tegen Ajax en werd na afloop aan de tand gevoeld door FOX Sports-interviewer Hans Kraay junior. De twee kregen het verbaal met elkaar aan de stok.

Kraay junior suggereerde dat Van Bommel Lozano passeerde, omdat hij Chucky niet goed vond spelen tegen FC Basel. Die aanname schoot de PSV-trainer echter in het verkeerde keelgat. "Hoe kom je daarbij? Ik heb je uitgelegd dat we heel veel wedstrijden spelen, elke drie, vier dagen. En ik vind het niet erg leuk dat je zegt dat ik hem daarom niet heb opgesteld, integendeel. Jij legt mij woorden in de mond, terwijl ik het je heel duidelijk heb uitgelegd voor de wedstrijd."

Van Bommel besloot om Lozano te ontzien voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal, verduidelijkt hij. "Chucky is geblesseerd geweest,hij is later ingestroomd in de voorbereiding, we spelen om de drie, vier dagen... Als je goed geluisterd had, wist je het antwoord al op mijn vraag."

Lozano viel na een uur spelen alsnog in. PSV komt dinsdag alweer in actie tegen FC Basel: de Eindhovenaren reizen met een 3-2 voorsprong af naar Zwitserland.