Lammers komt gehavend uit de Arena en kan PSV niet helpen tegen FC Basel

Lammers komt gehavend uit de Arena en kan PSV niet helpen tegen FC Basel

27-07-2019 21:20
150

PSV zal het dinsdag tegen FC Basel moeten stellen zonder Sam Lammers. De spits viel zaterdag tegen Ajax uit met een blessure, waardoor de Eindhovenaren het Johan Cruijff Schaal-duel met één man minder uit moesten spelen.

Lammers kreeg na ongeveer één uur spelen last van zijn knie en moest de strijd staken. FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk trof de Brabander na afloop aan in de catacomben van de Johan Cruijff Arena, met een 'ingepakte' knie. Lammers kon nog niet veel zeggen over de exacte schade: zondag zal er een foto gemaakt worden.

De wedstrijd tegen FC Basel van dinsdag zal echter sowieso te vroeg komen, liet trainer Mark van Bommel na afloop weten aan FOX Sports. Van Bommel kon vanwege de privacywetgeving niet in details treden, maar liet weten dat er sprake was van een 'vervelende' blessure, 'die langer gaat duren dan een paar dagen.'

Lammers speelde tijdens het heenduel nog een cruciale rol in de spectaculaire comeback tegen FC Basel. Als invaller zorgde hij vlak voor tijd koppend voor 2-2, waarna Donyell Malen zelfs nog voor 3-2 zorgde.