Zorgen voor Heerenveen: aanvoerder Höegh loopt ogenschijnlijk ernstige blessure op

Zorgen voor Heerenveen: aanvoerder Höegh loopt ogenschijnlijk ernstige blessure op

28-07-2019 07:37
6

SC Heerenveen lijkt aanvoerder Daniel Höegh voorlopig te moeten missen. De Deense centrale verdediger viel zaterdagavond geblesseerd uit tijdens de oefenwedstrijd tegen Sunderland, de laatste test voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen.

Höegh moest de strijd in het Stadium of Light na een klein uur staken. Waar de 28-jarige Deen precies last van heeft, is niet duidelijk, maar volgens ooggetuigen gaat het om een ernstige blessure. Dat Höegh de eerste competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo van zondagmiddag haalt, is dan ook zo goed als uitgesloten. De centrale verdediger miste tijdens de voorgaande twee seizoenen slechts drie competitiewedstrijden: tijdens zijn debuutseizoen 2017/2018 maakte hij zelfs alle wedstrijden van begin tot einde mee.

Wedden

Meer odds

Tegen Sunderland stond Höegh samen met Ibrahim Dresevic centraal achterin. Andreas Skovgaard nam tijdens de wedstrijd de plek van zijn onfortuinlijke landgenoot over. Heerenveen haalde deze week nog een andere centrale verdediger binnen: Sven Botman komt op huurbasis over van Ajax.