'Eigenlijk denk ik dat dit Feyenoord niet zo veel onder hoeft te doen voor PSV'

'Eigenlijk denk ik dat dit Feyenoord niet zo veel onder hoeft te doen voor PSV'

28-07-2019 15:18
125

Ben Wijnstekers vindt de negatieve tendens die rond Feyenoord hangt overdreven en onterecht. De gewezen verdediger van de Rotterdammers denkt dat Feyenoord het komende seizoen niet onder hoeft te doen voor PSV.

Het is al lange tijd onrustig bij Feyenoord, maar Wijnstekers wil daar niet in meegaan. "Er wordt wel negatief over Feyenoord gedaan, maar ook bij de andere ploegen gebeuren er dingen", zegt de 63-jarige Wijnstekers tegen FOX Sports. "Als Berghuis zelf graag wil blijven denk ik dat het niet zo slecht is. Je hebt Narsingh, Jörgensen als hij fit is, Larsson en een paar goeie jongens op het middenveld."

"Bij de eerste drie eindigen moet gewoon", vervolgt Wijnstekers. "Maar eigenlijk denk ik dat je niet zo ver onder hoeft te doen voor PSV. En je moet ook maar afwachten wat er bij Ajax gaat gebeuren, die missen toch twee belangrijke jongens. Ze hebben daar wel goed doorgeselecteerd, maar ik vind dat wij niet zo negatief moeten zijn. We hebben een goed team. Misschien kunnen we nog een versterking achterin gebruiken, maar het hoeft niet zo slecht te zijn als mensen denken."