'Karsdorp wil terug naar Feyenoord na AS Roma-investering van 20 miljoen'

'Karsdorp wil terug naar Feyenoord na AS Roma-investering van 20 miljoen'

28-07-2019 23:07 Laatste update: 23:15
185

Rick Karsdorp wordt opnieuw in verband gebracht met een terugkeer bij Feyenoord. De verdediger kiest mogelijk eieren voor zijn geld omdat AS Roma achter de schermen bezig is met de komst van Elseid Hysaj (SSC Napoli), die op zijn positie speelt.

Dat schrijft Nicoló Schira, een journalist van La Gazzetta dello Sport, op Twitter. Roma kan Hysaj overnemen voor twintig miljoen euro, maar moet eerst Karsdorp zien te lozen. De Nederlander wil graag terugkeren bij Feyenoord, zo klinkt het, maar is wel afhankelijk van zijn oude club en Roma.

Feyenoord lijkt Karsdorp alleen te willen (of kunnen) huren. De door Roma gevraagde transfersom is simpelweg te hoog voor de Rotterdammers. Dat Feyenoord alleen aan een huurconstructie denkt, is volgens La Gazzetta 'een ongewenste oplossing'. Karsdorp staat bij Roma nog tot 2022 onder contract. Hij vertrok twee jaar geleden voor zestien miljoen euro richting Italië.

Het avontuur van Karsdorp bij Roma is vooralsnog geen succes gebleken. Hij kwam tot nu toe slechts twaalf Serie A-duels in actie. Daarbij moet worden gezegd dat Karsdorp lang geblesseerd is geweest.