Vos raadt Feyenoord transfer af, ondanks spitsenprobleem: 'Tja, waarvandaan dan?'

Vos raadt Feyenoord transfer af, ondanks spitsenprobleem: 'Tja, waarvandaan dan?'

29-07-2019 09:21
81

Feyenoord kampt met een spitsenprobleem na het geblesseerd wegvallen van Nicolai Jörgensen, maar kan volgens Henk Vos beter niet de transfermarkt op gaan. De 51-jarige oud-spits van onder meer Feyenoord, PSV en RBC Roosendaal vraagt zich af of de Rotterdammers op korte termijn nog een perfecte vervanger van Jörgensen kunnen vinden.

Dylan Vente (foto) zal voorlopig de honneurs waar moeten nemen in de punt van de aanval. "Ik denk dat hij nog wat tekort komt", oordeelt Vos in gesprek met RTV Rijnmond. "Hopelijk wordt Jörgensen zo snel mogelijk fit, want dat is op dit moment wel een groot gemis voor Feyenoord."

Desondanks vraagt de Brabander zich af of Feyenoord één week voor de competitiestart nog een nieuwe aanvalsleider moet gaan zoeken. "Of er dan nog een spits bij moet komen? Tja... Waar ga je die zo één twee drie nog vandaan halen? Dat is natuurlijk ook de vraag."

Feyenoord versterkte zich deze zomer met Nick Marsman, Leroy Fer, Liam Kelly en Luciano Narsingh. Op zondag 4 augustus wordt het Eredivisie-seizoen afgetrapt met een thuiswedstrijd tegen stadgenoot Sparta, daarna neemt men het in de derde voorronde van de Europa League op tegen Qabala PFK (Azerbeidzjan) of het Dinamo Tbilisi (Georgië).