''Egocentrische' Danjuma liep transfer naar Bournemouth mis tijdens voorbereiding'

''Egocentrische' Danjuma liep transfer naar Bournemouth mis tijdens voorbereiding'

29-07-2019 09:41 Laatste update: 10:21
31

Arnaut Danjuma Groeneveld heeft tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen naast een transfer naar de Premier League gegrepen. Volgens Het Laatste Nieuws werd de oud-speler van NEC gevolgd door Bournemouth.

The Cherries bekeken Danjuma tijdens de oefencampagne van Club Brugge, dat het opname tegen onder meer Heracles Almelo, AZ en Sporting Portugal. De geboren Nigeriaan zal voorlopig echter geen ploeggenoot van collega-international Nathan Aké worden, aangezien Bournemouth besloot om niet door te pakken. De nummer veertien van het voorbije Premier League-seizoen heeft vooralsnog geen alternatieven gevonden op de transfermarkt.

Danjuma begon vorig seizoen flitsend in het Jan Breydelstadion, lag er vervolgens lange tijd uit met een enkelblessure en maakte zaterdag zijn eerste officiële minuten na de zomerstop. Veel indruk kon hij echter niet maken tegen Waasland-Beveren. 'Sinds hij een jaar geleden uitgroeide tot een hype, is Danjuma de zin voor realiteit verloren', schrijft Het Laatste Nieuws. 'Als Danjuma straks nog hoopt te vertrekken of z'n plek niet wil verliezen aan Diatta, schakelt hij best snel zijn egocentrische tunnelvisie uit.'