PSV met 20 man naar Zwitserland: Pereiro sluit weer aan, Afellay blijft thuis

PSV met 20 man naar Zwitserland: Pereiro sluit weer aan, Afellay blijft thuis

29-07-2019 10:44 Laatste update: 11:15
190

PSV reist maandag met een spelersgroep van twintig man af naar Zwitserland. Daar staat dinsdagavond de return tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League op het programma. Afgelopen week werd de eerste ontmoeting met 3-2 gewonnen. 

Gastón Pereiro maakt zijn rentree in de selectie van trainer Mark van Bommel. 'Pereiro ontbrak de afgelopen weken bij PSV vanwege transferperikelen. Die zijn op dit moment niet aan de orde, waardoor Van Bommel weer een beroep op hem kan doen', schrijft de topclub uit Eindhoven op de website. Een overstap van de Uruguayaan naar Spartak Moskou ketste af. 

Captain Ibrahim Afellay en Sam Lammers ontbreken. Afellay blijft in Eindhoven, om daar aan zijn fitheid te werken, meldt PSV. Lammers raakte zaterdag tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal geblesseerd. Ook onder meer Luuk Koopmans, Bart Ramselaar en Toni Lato reizen niet af naar Zwitserland. 

Jorrit Hendrix stapt gewoon op het vliegtuig. De controleur staat in de belangstelling van Bologna; hij erkende zaterdag dat er 'contact is', maar blijkbaar zijn onderhandelingen tussen Bologna en PSV (nog) niet in een vergevorderd stadium aanbeland. 

De selectie van PSV
Zoet, Ruiter, Van de Meulenhof, Luckassen, Viergever, Dumfries, Rosario, Lozano, Gutierrez, Pereiro, Boscagli, Hendrix, Bruma, Bergwijn, Malen, Gakpo, Sainsbury, Sadilek, Teze en Ihattaren