Fraser eist versterking: In het belang van Sparta én van Lassane

Fraser eist versterking: "In het belang van Sparta én van Lassane"

Gepubliceerd: maandag 29 juli 2019 om 12:43ma 29-07-2019 om 12:43

Henk Fraser wil zo snel mogelijk een extra linksback aan zijn selectie toevoegen. De trainer van Sparta ziet dat Lassane Faye een concurrent goed kan gebruiken. De vleugelverdediger oogde zaterdag, tijdens het oefenduel met FC Groningen (4-2 zege) 'slap en ongeconcentreerd'.

"Concurrentie is belangrijk. Op de linksbackpositie is die concurrentie er niet. Mijn wens is het daarom dat er nog een linksback bij komt. In het belang van Sparta én van Lassane. Hij is iemand die scherp gehouden moet worden", vertelde Fraser na de wedstrijd, in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

De oefenmeester eist scherpte en concentratie van zijn spelers - 90 minuten lang. "Normaal gesproken zijn wij minder dan veel andere clubs. Het verschil kun je maken met de wijze waarop je een wedstrijd ingaat. Dat zag je ook tegen FC Groningen."

Sparta versterkte zich deze zomer met onder meer Dante Rigo (gehuurd van PSV), Bryan Smeets (TOP Oss) en Jurgen Mattheij (Excelsior). Aanstaande zondag begint het nieuwe Eredivisie-seizoen met een uitwedstrijd tegen Feyenoord. 

Poll

Gaat Sparta zich dit seizoen handhaven?

(1961 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws