Feyenoord wint besloten oefenwedstrijd door uitblinkers Bannis en Narsingh

Feyenoord wint besloten oefenwedstrijd door uitblinkers Bannis en Narsingh

29-07-2019 13:57 Laatste update: 14:05
130

Feyenoord heeft maandagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht omgezet in een ruime overwinning. Jaap Stam zag zijn ploeg met 5-1 zegevieren.

Feyenoord begon op sportcomplex 1908 met elf spelers die zondag niet in de basis stonden tegen Southampton (1-3 verlies). De opvallendste man aan Rotterdamse zijde was Naoufal Bannis. In de eerste helft was de zeventienjarige spits goed voor de 1-0 en 2-0.

Wedden

Meer odds

Tyrell Malacia tekende vervolgens voor de 3-0 met een knal van afstand. Luciano Narsingh zette zichzelf ook op het scorebord, nadat hij de twee goals van Bannis had voorbereid vanaf rechts. Kort voor rust deed Jong FC Utrecht wat terug met de 4-1.

In de tweede helft kwam Feyenoord nog één keer tot scoren. Cheick Touré combineerde met Crysencio Summerville en zorgde voor de eindstand: 5-1. Voor Feyenoord begint het nieuwe Eredivisie-seizoen zondag met een thuiswedstrijd tegen stadgenoot Sparta.

De XI van Feyenoord: Marsman; Geertruida, Verdonk, Hendriks, Malacia; Wehrmann, Hansson, El Bouchataoui; Narsingh, Bannis, Azarkan.