Tapia meldt zich in De Kuip na moddergooien: 'Hebben een goed gesprek gehad'

Tapia meldt zich in De Kuip na moddergooien: 'Hebben een goed gesprek gehad'

29-07-2019 15:09 Laatste update: 15:10
92

Renato Tapia en Feyenoord hebben een goed gesprek achter de rug. Dat meldt de Rotterdamse club via de officiële kanalen. Maandag heeft de international van Peru zich weer gemeld op het trainingsveld van z'n club. 

De afgelopen weken ontstond er in De Kuip een hoop consternatie rondom Tapia. Feyenoord wilde de middenvelder, die nog een contract voor één jaar heeft, graag verkopen aan Lokomotiv Moskou. Tapia zelf besloot niet mee te werken. Technisch directeur Sjaak Troost uitte in de media zijn frustratie over de houding van de middenvelder en diens zaakwaarnemer. Dat leverde daarna een pittige reactie op van de belangenbehartiger van de oud-speler van FC Twente. 

De storm is nu gaan liggen, lijkt het. 'Club en speler hebben vorige week een goed gesprek gehad, met als uitkomst dat alle opties voor de toekomst nog open zijn', schrijft Feyenoord in een bericht op het digitale thuis.

Tapia is maandag gewoon aangesloten bij de selectie van trainer Jaap Stam. "Renato is volwaardig lid van onze selectie en wij kunnen elke speler gebruiken", wordt de oefenmeester geciteerd.