Real Madrid beleeft dramatische voorbereiding: Hazard 'heeft 7 kilo overgewicht'

Real Madrid beleeft dramatische voorbereiding: Hazard 'heeft 7 kilo overgewicht'

29-07-2019 17:14 Laatste update: 17:22
134

Topaankoop Eden Hazard heeft een valse start gemaakt bij Real Madrid. De 28-jarige buitenspeler kwam deze zomer over voor 120 miljoen euro over van Chelsea, maar arriveerde met overgewicht in Madrid, tot grote irritatie van president Florentino Pérez.

Volgens Diario Sport, dat zich beroept op bronnen rondom De Koninklijke, is de 102-voudig Rode Duivel liefst zeven kilo zwaar. De verhoudingen tussen president Pérez en trainer Zinedine Zidane lijken dan ook op scherp gezet: Hazard werd immers op voorspraak van Zidane naar het Estadio Santiago Bernabeu gehaald, terwijl de voorzitter zijn bedenkingen had bij de peperdure Belg.

Real Madrid en Zidane zijn bezig aan dramatische weken. Zizou kreeg tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten te horen dat zijn broer op 54-jarige leeftijd was overleden. Eenmaal terug in de VS zag hij Real Madrid een even historische als blamerende 7-3 nederlaag tegen Atlético Madrid incasseren. Tijdens de oefenwedstrijd tegen Arsenal was Marco Asensio bovendien geblesseerd uitgevallen met een zware kruisbandblessure. Ook Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Brahim Diaz en Luka Jovic liepen blessures op.