'We hebben een bod op Lukaku gedaan dat de waarde van de spelers respecteert'

'We hebben een bod op Lukaku gedaan dat de waarde van de spelers respecteert'

29-07-2019 21:44 Laatste update: 21:44
37

Internazionale heeft de interesse in Romelu Lukaku bevestigd. Manchester United is vooralsnog niet akkoord gegaan met de aanbieding die de club in Engeland heeft neergelegd. Ook Juventus heeft belangstelling.

Inter-directeur Beppe Marotta windt er geen doekjes om: hij wil Lukaku dolgraag naar Milaan halen. "Wij hebben een correct bod neergelegd dat de waarde van de speler respecteert", vertelt hij bij Sky Sports. "In sommige gevallen, zoals voor Lukaku, is de inzet hoog. Momenteel hebben we nog geen overeenkomst. Ik wil niet ingaan op de toekomst." Naar verluidt zou Inter zo'n 70 miljoen euro willen betalen voor Lukaku.

Wedden

Meer odds

Sky Sports meldde afgelopen weekend dat Juventus Lukaku wil halen en Paolo Dybala in de deal wil betrekken. "We hebben een aanbieding gekregen voor Dybala, maar wij wachten af om over zijn toekomst te beslissen. Wij willen er steeds spelers biij gaan halen, maar ik wil niet spreken over Lukaku en andere spelers."

Een vertrek van Lukaku bij Man United komt dichterbij. Onlangs plaatste hij op social media een cryptische foto samen met zijn zaakwaarnemer en maandag werd hij niet opgenomen in de selectie van The Red Devils.