Je weet dat Ajax een topploeg is en zij veruit titelfavoriet nummer één zijn

"Je weet dat Ajax een topploeg is en zij veruit titelfavoriet nummer één zijn"

29-07-2019 23:11
126

Bij Vitesse maken ze hun borst nat voor het competitieduel met Ajax. Bryan Linssen beseft dat zijn ploeg tegen de 'titelfavoriet nummer één' speelt.

Vitesse en Ajax nemen het zaterdagavond in Arnhem tegen elkaar op. "Je weet dat Ajax een topploeg is en zij veruit titelfavoriet nummer één zijn", vertelt Linssen aan Omroep Gelderland. "Dat wordt gewoon een heel lastige wedstrijd. Je bent altijd de underdog tegen Ajax. Het is de eerste wedstrijd, dus je weet nooit wat je kunt verwachten. We gaan er vol in."

Vitesse moet het dit seizoen doen zonder routiniers Maikel van der Werff en Alexander Büttner. Linssen kon het goed vinden met het duo. "Normaal hadden we een groepje, maar die is redelijk uit elkaar gevallen. Jammer? Dat is voetbal. Ieder seizoen komen en gaan er spelers. Je moet genieten van het moment waar je inzit."

De sfeer is goed bij Vitesse, zegt Linssen. "De dynamiek is gewoon als vanouds. De nieuwe jongens zijn erbij gekomen, het past goed. Ik denk dat we gewoon weer een goede groep hebben."