De Telegraaf komt met Bergwijn-update: 'Groen licht Overmars bij toptransfer'

De Telegraaf komt met Bergwijn-update: 'Groen licht Overmars bij toptransfer'

30-07-2019 15:43
219

Steven Bergwijn is 'zeker' nog in beeld bij Ajax, maar van een transfer naar Amsterdam is geen sprake als Hakim Ziyech of David Neres niet éérst verkocht wordt. Ajax-watcher Mike Verweij vertelt dat dinsdag op de website van De Telegraaf. 

Het management van Bergwijn weet dat Ajax de komst van de sterspeler van PSV nog altijd niet uit het hoofd heeft gezet, vertelt Verweij. "Maar de factor tijd lijkt in het nadeel van de Amsterdammers. De raad van commissarissen geeft Marc Overmars tot dusver pas groen licht om naar Bergwijn te schakelen als Ziyech of Neres is verkocht."

"Maar Sevilla heeft zich al in Eindhoven gemeld voor de aanvaller en is bereid om aan de persoonlijke eisen van Bergwijn te voldoen", voegt de reporter daar aan toe. "Zo bestaat uit Amsterdams perspectief het doemscenario dat Ajax naast Bergwijn grijpt en aan het einde van de transfermarkt Ziyech of Neres nog vertrekt."

PSV zou ongeveer 40 miljoen euro verlangen voor de 21-jarige Bergwijn. Dinsdagavond komt de Oranje-aanvaller met zijn club in actie in Zwitserland. PSV trapt om 20.00 uur af tegen FC Basel.