'Van Bommel is er zelf ook verantwoordelijk voor, híj heeft spelers binnengehaald'

'Van Bommel is er zelf ook verantwoordelijk voor, híj heeft spelers binnengehaald'

Gepubliceerd: dinsdag 30 juli 2019 om 16:21di 30-07-2019 om 16:21

Laatste update: dinsdag 30 juli 2019 om 16:36di 30-07-2019 om 16:36

PSV moet tegen FC Basel niet te frivool spelen. In dat geval kunnen de Eindhovenaren wel eens een lastige avond tegemoet gaan, zo voorspelt oud-speler Adri van Tiggelen.

"Je moet in dit soort wedstrijden nu eenmaal volwassen zijn", stelt hij in gesprek met NUsport. En juist daar schortte het in de ogen van trainer Mark van Bommel aan tegen Ajax. De oefenmeester stelde dat zijn spelers snel 'kerels' moesten worden. "Maar je kunt niet in een paar weken van een baby een grote vent maken."

"En Van Bommel is er zelf ook verantwoordelijk voor", vervolgt Van Tiggelen. "Híj heeft de spelers binnengehaald. De een is nu eenmaal sneller een man dan de ander. Er zijn ook jongens die nooit mannen worden en altijd 'kinderen' blijven."

Bij PSV zijn de ogen momenteel vooral gericht op de aanval. Met Hirving Lozano, Steven Bergwijn, Donyell Malen en aankoop Bruma lijkt dat momentele de sterkste linie van de Eindhovenaren. "Het is eigenlijk nog te vroeg in het seizoen om dat al goed te kunnen beoordelen. Je kunt het niet na één of twee wedstrijden al goed of slecht vinden", aldus Van Tiggelen.

De return tussen FC Basel en PSV begint dinsdagavond om 20:00 uur. PSV verdedigt een 3-2 voorsprong uit de heenwedstrijd.

Poll

Haalt PSV de volgende ronde?

(6250 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws