Gelijkenis tussen Van Bommel en Van Gaal: 'Begint er steeds meer op te lijken'

Gelijkenis tussen Van Bommel en Van Gaal: 'Begint er steeds meer op te lijken'

30-07-2019 17:36
147

Mark van Bommel begint in zijn doen en laten steeds meer op Louis van Gaal te lijken. Dat stelt AD-verslaggever Sjoerd Moussou in Voetbalpraat van FOX Sports.

Moussou ziet steeds meer gelijkenissen in de gedragingen tussen de oud-trainer en de huidige oefenmeester van PSV. "Hij heeft op een zeker moment in zijn carrière een enorme hekel gehad aan Louis van Gaal, maar het begint er steeds meer op te lijken", aldus Moussou bij FOX Sports naar aanleiding van het gedrag van Van Bommel na de verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.

"Ten eerste wil hij alles controleren, hij wil overal invloed op hebben", legt hij uit. "En als ik dat interview met Hans Kraay zag, dacht ik: dit is Van Gaal versus Hans Kraay. Bijna dezelfde dynamiek. Van Bommel heeft natuurlijk een ander karakter, dat ziet iedereen wel. Maar het zit er wel een beetje bij."

PSV strijdt dinsdagavond in Zwitserland voor een plekje in de derde voorronde van de Champions League. De Eindhovenaren verdedigen een 3-2 voorsprong tegen FC Basel.