Kraay: 'Ik zei tegen hem: zonde, jij zou de beste verdediger van Feyenoord zijn'

Kraay: 'Ik zei tegen hem: zonde, jij zou de beste verdediger van Feyenoord zijn'

31-07-2019 08:18
110

Willem Janssen zou niet misstaan in de achterhoede van Feyenoord, meent Hans Kraay jr. De analist en presentator van FOX Sports denkt zelfs dat Janssen 'de beste verdediger van Feyenoord zou zijn', als hij naar De Kuip verkast. 

Feyenoord-icoon Willem van Hanegem tipte Janssen (33) maandag al in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. Kraay is het met De Kromme eens, zo bleek bij Voetbalpraat"Afgelopen seizoen, tijdens de play-offs, stond ik na een wedstrijd even met Janssen te praten. Ik zei: Willem, het is zonde dat jij al 32 jaar bent, want bij Feyenoord zou jij de beste verdediger zijn."

Wedden

Meer odds

"Ik vond het dus een zeer logische gedachte van Van Hanegem, want Willem Janssen zou de beste verdediger van Feyenoord zijn. Maar: hij is nu al 33 en Utrecht laat hem niet gaan. Ik vond het geen lachwekkende optie."

Mario Been, ook aangeschoven in de FOX Sports-studio, is eveneens fan van Janssen. "Maar wat je al aangeeft: z'n leeftijd, niet de snelste... Een topclub als Feyenoord moet toch in staat zijn om een jongere centrale verdediger te vinden, een jaar of 24, 25, meedogenloos, sterk, met een goed linkerbeen?"