Kramer belooft beterschap: 'Mijn gezin mag niet onder dat soort dingen lijden'

Kramer belooft beterschap: 'Mijn gezin mag niet onder dat soort dingen lijden'

Gepubliceerd: woensdag 31 juli 2019 om 15:31wo 31-07-2019 om 15:31

Michiel Kramer is terug bij ADO Den Haag. De lange spits tekende afgelopen woensdag een verbintenis voor twee seizoenen in de Hofstad en laat weten blij en verheugd te zijn met zijn terugkeer naar het Kyocera Stadion.

Kramer hoopt dat zijn tweede periode in Den Haag in het teken staat van positivisme. De spits kwam in de afgelopen jaren namelijk vaak negatief in het nieuws. "Dat is voor jezelf niet lekker, maar voor je gezin en familie al helemaal niet", reageert Kramer tegenover Omroep West op die incidenten. "Dus ja, ik wil er weer positief in staan. In het voetballen, in het leven, in alles. En ik wil niet dat mijn gezin onder dat soort dingen gaat lijden."

De aanvaller uit Rotterdam wil maar zeggen dat meer negatieve incidenten niet goed zijn voor hem en zijn gezin. In het verleden kwam Kramer onder vuur te liggen na het eten van een broodje kroket tijdens de rust bij Feyenoord-Heracles en na het in het gezicht trappen van Alexander Büttner van Vitesse. "Tuurlijk horen er negatieve dingen bij, de kritiek. Dat vind ik ook allemaal echt niet erg, maar het is gewoon meer dat ik wil laten zien dat ik het nog kan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws