Hoever zet handtekening onder nieuw Liverpool-contract: Ik moet realistisch zijn

Hoever zet handtekening onder nieuw Liverpool-contract: "Ik moet realistisch zijn"

31-07-2019 17:20
29

Ki-Jana Hoever heeft woensdag een nieuw contract getekend bij Liverpool, meldt de club. Het is het eerste professionele contract voor de jonge Nederlander (17 jaar). Het is niet duidelijk tot wanneer Hoever vastligt in Liverpool.

Hoever werd een jaar geleden overgenomen van Ajax en maakte zijn officiële debuut voor Liverpool in het FA Cup-duel met Wolverhampton Wanderers. "Ik moet realistisch zijn: ik hoop dit jaar minuten te maken in het eerste elftal, maar ik weet dat ik waarschijnlijk vaak voor Liverpool O23 zal spelen", vertelt Hoever op de clubsite van Liverpool. "Ik train gewoon hard met het eerste team en laat ze zien wat ik kan. Als er een kans komt, zal ik die grijpen. Dat is wat ik hoop."

"Ik moet nog steeds veel leren. Ik ben nog pas zeventien jaar, dus ik moet gewoon doen wat ik altijd al heb gedaan om beter te worden. Het zegt veel dat de club me dit contract aanbiedt. Ik zal proberen om ze trots te maken."

Hoever debuteerde al in de FA Cup, maar wacht nog altijd op zijn eerste minuten in de Premier League. Liverpool speelde in de huidige voorbereiding zes oefenwedstrijden, waarin Hoever telkens zijn opwachting maakte.