De Graafschap behoudt sterspeler: Iets meer respect zou op zijn plaats zijn

De Graafschap behoudt sterspeler: "Iets meer respect zou op zijn plaats zijn"

31-07-2019 22:28
44

De Graafschap-trainer Mike Snoei heeft tot zijn verbazing nog steeds de beschikking over Youssef El Jebli. De aanvallende middenvelder staat in de belangstelling van CFR Cluj, maar vanuit Roemenië blijft het al een paar weken angstvallig stil.

Snoei gaat er al een tijdje vanuit dat El Jebli naar een andere club gaat, maar vooralsnog staat de sterspeler nog altijd onder contract in Doetinchem. CFR Cluj is wel in de markt, maar lijkt eerst te willen wachten op de afloop van de Champions League- en Europa League-voorrondes.

"Ik ben best verbaasd dat het nog zo rustig is rond zo'n goede voetballer. Ze (CFR Cluj, red.) laten El Jebli nu zelfs een beetje bungelen", zegt Snoei tegen Omroep Gelderland. "Iets meer respect zou op zijn plaats zijn. We hebben het hier wel over het Roemeense voetbal, hè? Ik denk dat ze daar enorm blij mogen zijn met een speler als Youssef El Jebli."

De Graafschap heeft in de tussentijd gewerkt aan de komst van eventuele vervangers, maar Snoei ziet El Jebli het liefst blijven. "Bij De Graafschap is voor El Jebli altijd plek. Die jongen kun je moeiteloos inpassen. Dat is dan wel weer het voordeel nu hij vooral is ingevallen."