'Heb Ajax, PSV en Feyenoord zien spelen: hebben allemaal niet kunnen overtuigen'

'Heb Ajax, PSV en Feyenoord zien spelen: hebben allemaal niet kunnen overtuigen'

01-08-2019 12:55 Laatste update: 16:59
133

Feyenoord moet er alles aan doen om Steven Berghuis te behouden en een transfer naar PSV te voorkomen. Dat stelt Theo Lucius, oud-speler van beide ploegen.

"Ik vind het een fantastische speler en ik vind het voor Feyenoord een aderlating als hij weg zou gaan", aldus Lucius voor de camera van RTV Rijnmond. Dat PSV interesse heeft, vindt Lucius niet gek. "PSV heeft zeker wat creativiteit nodig, zeker op het middenveld. Berghuis is wel zo'n speler. "

Of het tot een transfer gaat komen, vindt Lucius lastig in te schatten. "PSV moet denk ik eerst wat spelers kwijt zijn voor er geld is om überhaupt iets te doen. Als Feyenoord zou ik er alles aan doen om die speler te houden, want voor Feyenoord is het echt een belangrijke speler."

Lucius verwacht dat de titelstrijd tussen Ajax en PSV zal gaan. "Ik heb Ajax, PSV en Feyenoord zien spelen. Ze hebben me allemaal eigenlijk niet kunnen overtuigen. Ik denk wel dat Ajax en PSV de bovenliggende clubs gaan worden. Ik hoop dat Feyenoord aan kan sluiten en misschien mee kan gaan doen."