Opdam zoekt nieuwe club na 'rare' exit bij PSG: Echt puur pech voor hem

Opdam zoekt nieuwe club na 'rare' exit bij PSG: "Echt puur pech voor hem"

Gepubliceerd: donderdag 1 augustus 2019 om 15:55do 01-08-2019 om 15:55

Levi Opdam hoopt snel een nieuwe club te vinden. De 23-jarige vleugelverdediger is transfervrij na een kort avontuur bij Paris Saint-Germain. In januari signeerde Opdam een contract voor een halfjaar bij de Franse grootmacht. 

In Parijs kreeg Opdam de kans om zich te bewijzen bij het beloftenelftal. In mei besloot PSG plotsklaps te stoppen met dat team. "Het contract van Levi is beëindigd, want ze hebben Jong PSG opgeheven", vertelt zaakwaarnemer Bert van Dun in gesprek met VoetbalPrimeur. 

"Anders was de kans groot geweest dat we verlengd hadden. Dat halfjaar is namelijk naar behoren uitgevoerd. Het ging prima, dus het is echt puur pech voor hem. Hij heeft alles gespeeld. Één keer op de bank, geloof ik. Het is een raar verhaal, ja. De trainer, Leeroy Echteld, heeft volgens mij nog een doorlopend contract in Parijs. Ik weet niet hoe de club dat gaat invullen."

Nieuwe club
Opdam is inmiddels teruggekeerd op Nederlandse bodem, in afwachting van een nieuw avontuur. "Levi zoekt op dit moment naar een club. Er is wat buitenlandse interesse. Hij traint mee met TOP Oss. We staan open voor nieuwe dingen."

"Dat hij nog zonder club zit, is niet bewust", verklaart Van Dun. "Ik kijk en zoek nauwkeurig. Je moet ook wat geluk hebben. Er was iets concreet, maar de keuze viel op een andere speler. Nu spelen er weer wat dingetjes."

Opdam doorliep de jeugdopleiding van AZ en debuteerde in februari 2016 in het eerste elftal. Hij werd in de winterstop van het seizoen 2017/18 verhuurd aan Go Ahead Eagles en keerde daarna terug in Alkmaar. In oktober 2018 werd z'n contract ontbonden. 

(Paul Audenaerd/VoetbalPrimeur)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws