'Klaassen laat transfer van 22 miljoen euro lopen': 'Ik blijf bij Werder Bremen'

'Klaassen laat transfer van 22 miljoen euro lopen': 'Ik blijf bij Werder Bremen'

01-08-2019 18:52
56

SS Lazio heeft het vizier gericht op Davy Klaassen, meldt het Italiaanse Corriere dello Sport. De Serie A-club zou een flink bedrag voor de Nederlander willen betalen, maar Werder Bremen en Klaassen geven aan geen interesse te hebben in een transfer.

Klaassen speelt pas een jaar bij Werder Bremen en kwam vorig seizoen voor vijftien miljoen euro over van Everton, waar hij flopte. In Duitsland gaat het beter met de middenvelder. Hij speelt alles en lijkt zich op zijn plek te voelen. Dat Klaassen goed presteert is ook in Italië opgevallen, want Lazio zou maar liefst 22 miljoen voor hem over hebben.

Technisch directeur Frank Baumann laat weten dat Werder en Klaassen niet van plan zijn om mee te werken. "Wij en Davy hebben geen interesse", laat Baumann weten tegenover BILD. Ook Klaassen laat kort van zich horen. "Voor mij is dit geen optie. Ik blijf hier."

Klaassen maakte twee jaar geleden voor 27 miljoen euro de overstap van Ajax naar Everton. Ronald Koeman had toen de leiding bij The Toffees, maar werd een aantal maanden na de komst van Klaassen ontslagen. Sam Allardyce en interim-manager David Unsworth maakten geen gebruik van Klaassen.