Feyenoord maakt zich op voor ploeg in vorm: ruime zege over twee wedstrijden

Feyenoord maakt zich op voor ploeg in vorm: ruime zege over twee wedstrijden

01-08-2019 21:57
198

Feyenoord gaat het in de derde voorronde van de Europa League opnemen tegen Dinamo Tbilisi. Donderdagavond schakelde de club uit Georgië tegenstander FK Qabala uit. 

Een week geleden werd de heenwedstrijd al met 0-2 gewonnen door Dinamo Tbilisi. In de return hoopte Qabala op een wonderlijke ontsnapping, maar dat bleek geen seconde realistisch. In eigen huis rekende de ploeg uit Tbilisi overtuigend af met de Azerbeidzjanen. De wedstrijd eindigde in 3-0. 

Voor Dinamo is het al de tweede ronde die tot een succesvol einde is gebracht: eerder werd Engordany uit Andorra met ruime cijfers afgeschud. Ook in de nationale competitie gaat het de ploeg voor de wind. Na 21 speelronden is het koploper in eigen land. 

Volgende week donderdag speelt Feyenoord de heenwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi en een week later wordt de return afgewerkt. Voor Feyenoord begint het officiële seizoen zondag al: dan is Sparta de tegenstander in de openingsspeelronde van de Eredivisie.

Overigens komt ook PSV donderdagavond te weten wie het treft in de derde voorronde van de Europa League. Haugesund en Sturm Graz vechten om een plek in de volgende ronde.