Ten Hag reageert: Als dit soort clubs in beeld komt, wordt het wel heel moeilijk

Ten Hag reageert: "Als dit soort clubs in beeld komt, wordt het wel heel moeilijk"

02-08-2019 13:15
94

Ajax doet er alles aan om Donny van de Beek uit de handen van Real Madrid te houden. Dat stelt trainer Erik ten Hag. In Spanje wordt de laatste dagen volop gespeculeerd over de komst van de Oranje-international.

Van de Beek geldt in Madrid als alternatief voor Manchester United-ster Paul Pogba. Vrijdag siert hij de cover van Marca. "Wij willen hem natuurlijk niet graag verliezen, dus we zullen alles binnen onze macht doen om hem te behouden. Maar als dit soort clubs in beeld komt, wordt het wel heel moeilijk", reageert Ten Hag vrijdag op de persconferentie.

Wedden

Meer odds

De Ajax-trainer is blij dat Van de Beek onverstoorbaar blijft onder alle geruchten. "Hij is heel goed, heel fris en heeft veel energie. Ja, hij maakt een uitstekende indruk."

"Zijn vertrek zou een aderlating zijn", erkent Ten Hag. "Maar wij hebben vorig jaar heel goed gepresteerd, dan weet je dat spelers in de belangstelling komen. We zijn een klein voetballand. Dat zijn gewoon de mechanismen. Hoe belangrijk Donny is? Dat is duidelijk: hij heeft een mega-ontwikkeling doorgemaakt. Hij is ontzettend van belang."