Update: Frankfurt bevestigt gesprekken, Willems op weg naar de Premier League

Update: Frankfurt bevestigt gesprekken, Willems op weg naar de Premier League

02-08-2019 14:15 Laatste update: 17:06
43

Newcastle United hoopt de komst van Jetro Willems op zeer korte termijn af te ronden. De linksback zou al persoonlijk akkoord zijn met The Magpies, zo meldt The Newcastle Chronicle.

Willems staat volgens het medium al langer op het wensenlijstje van Newcastle. Mocht hij door de medische keuring komen lijkt niets een overgang nog in de weg te staan. Persoonlijk is de 22-voudig Oranje-international al rond met de club.

Naar verluidt komt Newcastle dit weekend al tot een akkoord met Eintracht Frankfurt, waar Willems momenteel onder contract bij staat. De Bundesliga-club lijkt mee te willen werken aan een transfer. Vorig seizoen kwam Willems tot 23 optredens voor Eintracht Frankfurt, maar dat deed hij het merendeel als invaller.

Naast Willems hoopt Newcastle United ook Allan Saint-Maximin binnen te halen. Hij moet voor 16,5 miljoen pond (18 miljoen euro) overkomen van Ligue 1-club Nice.

Update 17.06 uur: Eintracht Frankfurt bevestigt dat Jetro Willems op het punt staat om de club te verlaten. Op Twitter laten de Duitsers weten dat Willems niet meer op de training aanwezig is omdat hij in gesprek is met een andere club. Eintracht laat in het midden om welke club het gaat, maar de kans is groot dat dit Newcastle United betreft.