Slutsky: 'Daarom stond Ziyech er niet in bij Ajax, maar morgen is dat wel zo'

Slutsky: 'Daarom stond Ziyech er niet in bij Ajax, maar morgen is dat wel zo'

02-08-2019 17:51
106

Leonid Slutsky verwacht dat Ajax zaterdagavond op volle oorlogssterkte zal aantreden tegen Vitesse. De Amsterdammers speelden de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal met een ietwat aangepaste opstelling, maar de Rus gaat er van uit dat dat tegen zijn Vitesse niet het geval zal zijn.

De trainer van de Arnhemmers zag met eigen ogen hoe Ajax aantrad tegen PSV en de Johan Cruijff Schaal veroverde (2-0). "Natuurlijk, het is de Johan Cruijff Schaal en nog niet echt een officiële wedstrijd", vertelt Slutsky voor de camera van FOX Sports. "Daarom stond Ziyech er bijvoorbeeld niet in, omdat hij laat terugkeerde. Ik verwacht echter dat ze morgen met het sterkste elftal zullen gaan spelen."

Dan kan Vitesse de borst natmaken, weet ook de Rus. "Natuurlijk, Ajax is de moeilijkste tegenstander. In iedere wedstrijd dit seizoen zijn ze de favoriet en ik kan me nog goed herinneren dat onze enige verloren thuiswedstrijd van vorig seizoen tegen Ajax was. Wij moeten er staan en we gaan proberen om op een vermakelijke manier competitief te zijn."