El Khayati woest op ADO: 'Hij wordt ondertussen weggezet als een lastige jongen'

El Khayati woest op ADO: 'Hij wordt ondertussen weggezet als een lastige jongen'

Gepubliceerd: vrijdag 2 augustus 2019 om 18:04vr 02-08-2019 om 18:04

Abdenasser El Khayati is teleurgesteld in ADO Den Haag. De club uit de Hofstad werkt volgens de middenvelder niet mee aan zijn transfer naar Qatar SC en komt bepaalde afspraken die in het verleden gemaakt zijn niet na.

De onderhandelingen tussen ADO en Qatar SC zijn al een tijdje aan de gang. Volgens Majid Ashria, de belangenbehartiger van El Khayati, is dat volledig te wijten aan de Hagenaren. "Vorige week was er telefonisch een akkoord, maar daar kwam ADO vervolgens weer op terug", vertelt hij aan VI. "De club wil er steeds weer een beetje meer geld bij. Qatar SC heeft nu al meerdere aanbiedingen gedaan, maar ADO neemt nergens genoegen mee. En ondertussen blijven ze maar zeggen dat het allemaal wel goed gaat komen, maar het duurt al veel te lang."

Afspraken die in het verleden zijn gemaakt met El Khayati worden volgens de middenvelder en zijn management niet nagekomen. "ADO heeft hem beloofd mee te werken als er een mooie kans op zijn pad kwam. Die kans is er nu, maar er wordt totaal niet meegewerkt. Keer op keer komen er aanvullende eisen. ADO komt gemaakte beloften niet na. En dat terwijl Nasser over vier maanden met clubs mag praten over een transfervrije overstap."

El Khayati is ondertussen ook geïrriteerd dat de transfersoap weerslag heeft op hoe mensen naar de middenvelder met Marokkaanse roots kijken. "Het is heel frustrerend dat ADO niet meewerkt en dat El Khayati ondertussen wordt weggezet als een lastige jongen. Dat is helemaal niet het geval. Hij wil juist op een goede manier weg bij ADO en had verwacht dat alles soepeltjes zou verlopen", benadrukt zijn zaakwaarnemer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws