Megabedragen geplakt op Van de Beek: 'Het is walhalla voor de spelers'

Megabedragen geplakt op Van de Beek: 'Het is walhalla voor de spelers'

02-08-2019 21:25
135

Kenneth Perez leest de geruchten over Donny van de Beek, die volgens Spaanse media een miljoenenbedrag op moet leveren, vol verbazing. De Ajacied is naar verluidt voor zestig á zeventig miljoen euro op weg naar Real Madrid.

"Het is wel walhalla voor de spelers tegenwoordig. In mijn ogen moet je heel bijzonder zijn wil je voor FC Barcelona, Real Madrid of al die grote clubs spelen. Ja, hij is goed, maar Real Madrid is wel echt ongelooflijk.. Ik las dat Maguire voor negentig miljoen naar Manchester United gaat, dan mag écht alles!", zegt Perez bij FOX Sports.

"Dit is de markt zoals hij nu is. De clubs hebben zoveel geld dat ze gokjes kunnen nemen", vervolgt Perez. "Geen gokjes van tien miljoen, maar van zestig á zeventig miljoen. Als het niet lukt, nemen ze gewoon de volgende."

Ronald de Boer ziet wat Van de Beek doet in het veld. "Als je goed op Donny let, zie je hoeveel arbeid hij levert, zowel aanvallend als verdedigend. Hij verliest bijna nooit de bal en versnelt het spel altijd. Hij raakt de bal ook niet onnodig twee á drie keer aan, waar veel spelers een handje van hebben. En hij scoort ook nog veel. Dat ga je dan missen en moet je zien op te vullen."