Leicester bevestigt megatransfer Maguire naar Man United: Een geweldige deal

Leicester bevestigt megatransfer Maguire naar Man United: "Een geweldige deal"

02-08-2019 23:55 Laatste update: 04-08-2019 14:29
37

Het is bevestigd: Harry Maguire is op weg naar Manchester United. Leicester City-manager Brendan Rodgers spreekt van een 'geweldige deal', maar benadrukt dat nog niet alles rond is. Maguire moet nog een akkoord bereiken met Man United.

"Er is een akkoord over de transfersom (ongeveer negentig miljoen euro, red.)", laat Rodgers in Engelse media weten. "Het is aan ons om vooruit te kijken. Het is een geweldige deal, maar als je naar de markt kijk, zie je dat alles verandert."

Leicester en Man United zijn er dus uit. "Het is nu zaak dat Maguire de kans krijgt om met de club te spreken om te kijken of hij persoonlijk rond kan komen. Dat is iets waar hij nu mee bezig is. Daarna moet hij medisch worden gekeurd. Verder is er niet veel meer te zeggen. Na het weekend wordt er waarschijnlijk meer duidelijk."

Als de transfer rond is, is Maguire de duurste verdediger ooit. Op dit moment is dat nog Virgil van Dijk, die anderhalf jaar geleden voor 85 miljoen euro de overstap maakte van Southampton naar Liverpool.