Reijnen gruwelt van ploeggenoot: 'Allemaal Cirque du Soleil, daar ben ik ziek van'

Reijnen gruwelt van ploeggenoot: 'Allemaal Cirque du Soleil, daar ben ik ziek van'

03-08-2019 09:28
115

Etiënne Reijnen is 'not amused' over de wijze waarop PEC Zwolle de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen verloor van Willem II (1-3). De aanvoerder van de ploeg uit Overijssel noemt geen namen, maar wijst wel met de beschuldigende vinger.

Vooral Dennis Johnsen, de nieuwe vleugelaanvaller van PEC, grossierde in balverlies door onnodige frivoliteiten. Dat zat Reijnen niet lekker, zo meldde hij voor de camera van FOX Sports. "Wij leveren ballen in, dat gaat af en toe helemaal nergens over. Dan gaan we ook nog allemaal leuke Cirque du Soleil-capriolen uithalen. Daar word ik ziek van, we staan op dat moment gewoon achter."

Mede daardoor kwam PEC niet meer in de wedstrijd en ging Willem II met drie punten op zak terug naar Tilburg, vond de captain van de Zwollenaren. "Het was zo onnodig. Willem II heeft jongens die van al dat balverlies genieten, want dan kunnen ze profiteren in de omschakeling. Dat hebben ze goed gedaan. Ik wil het niet alleen maar daar over hebben, maar dat zijn wel momenten dat ik pissig ben."