De Boer prijst vertrokken Ajax-talent na PEC-Willem II: Vlieguren goed besteed

De Boer prijst vertrokken Ajax-talent na PEC-Willem II: "Vlieguren goed besteed"

03-08-2019 12:11 Laatste update: 12:45
60

Het ene vertrokken Ajax-talent is het andere niet. Dennis Johnsen kreeg na PEC Zwolle-Willem II de hoon van aanvoerder Etiënne Reijnen en trainer John Stegeman over zich heen, Ché Nunnely werd na afloop van de seizoensopening geprezen door Ronald de Boer.

De nieuwe rechtsbuiten van Willem II maakte een sterke indruk in Zwolle en bekroonde zijn Eredivisie-debuut met een fraaie assist op Vangelis Pavlidis. Voorafgaand aan de wedstrijd liet De Boer weten dat hij begrip had voor de transfer van Nunnely, die 'vlieguren' moest maken in Tilburg. "En ik moet zeggen: hij heeft die vlieguren goed besteed vandaag (vrijdag, red.). Hij heeft een hele goede wedstrijd gespeeld en was met Pavlidis de gevaarlijkste man", liet De Boer na afloop weten bij FOX Sports.

Nunnely had vlak voor tijd zelfs kunnen scoren, maar schoot wild over. "Ik heb het wel vaker bij hem gezien: hij moet iets rustiger blijven en met zijn binnenkant schieten", stipt De Boer zijn enige kritiekpuntje aan. "Ik denk dat dit een goede stap voor hem is en ik hoop dat hij dit vol kan houden."