Vente overtuigt niet: 'Beter om ergens anders in de Eredivisie aan de bak te gaan'

Vente overtuigt niet: 'Beter om ergens anders in de Eredivisie aan de bak te gaan'

03-08-2019 13:16
111

John de Wolf hoopt dat de Feyenoord-selectie wordt aangevuld met in ieder geval nog een aanvaller. De spoeling voorin is op dit moment niet voldoende, zo oordeelt de voormalig Feyenoorder. 

Bovendien is het volgens De Wolf belangrijk dat de gewilde Steven Berghuis de knoop over zijn toekomst doorhakt. "Ik hoop één ding: dat Berghuis heel snel beslist wat hij doet en misschien ook een of twee jaar bijtekent zodat er rust gecreëerd wordt", zegt De Wolf tegen Feyenoord TV. "En dat dus een van de betere spelers bij Feyenoord blijft. Ik hoop ook dat er nog een speler bijkomt. Voorin vind ik het te magertjes op dit moment."

"In de Nederlandse competitie kan je in sommige wedstrijden nog meekomen", gaat hij verder. "Het is niet zo dat er spelers rondlopen die er helemaal niets van kunnen. Bijvoorbeeld Dylan Vente: het is een prima spits maar niet goed genoeg voor Feyenoord 1 om er constant te blijven staan."

"Voor Vente is het prettig om een kwartier of twintig minuten in te vallen dan er nu al vanaf de eerste minuut te moeten staan. Voor zijn ontwikkeling is het beter om ergens anders in de Eredivisie aan de bak te kunnen bij een ploeg die iets lager staat. Ik hoop dat er binnenkort wel een spits bijkomt, want als ik het mag geloven van de buitenwacht duurt het nog wel even met de blessure van Nicolai Jörgensen."