Ten Hag: 'Had ik je vooraf ook kunnen zeggen. Wat wil je dan? Wat verwacht je?'

Ten Hag: 'Had ik je vooraf ook kunnen zeggen. Wat wil je dan? Wat verwacht je?'

Gepubliceerd: zondag 4 augustus 2019 om 07:26zo 04-08-2019 om 07:26

Het Ajax van trainer Erik ten Hag werd door alle kenners tot grote Eredivisie-favoriet gebombardeerd, maar struikelde zaterdag meteen over Vitesse. Ten Hag kijkt echter niet op van het puntenverlies in Arnhem.

Ajax zag zijn internationals uitkomen op verschillende toernooien en kon zich daardoor niet optimaal voorbereiden gedurende de afgelopen weken. "Werk aan de winkel? Dat had ik je van tevoren ook kunnen zeggen", lacht Ten Hag in gesprek met de NOS. "We zijn net begonnen. Sterker nog: we spelen voor het eerst samen. Wat wil je dan? Wat verwacht je dan?"

Over het veldspel tegen Vitesse was de trainer bepaald niet ontevreden. "Het liep niet? Hoe kom je daar nou bij? Het liep dus wel, want we creëren zeker vijftien kansen. Ik denk dat we aan de bal gewoon uitstekend gespeeld hebben, met heel erg goed voetbal en geweldige kansen. Het ontbrak alleen aan rendement."

Ajax heeft niet veel tijd om na te denken over de remise in Arnhem. Dinsdagavond wacht alweer de Champions League-confrontatie met PAOK Saloniki: om 19.00 uur zal het eerste fluitsignaal in Griekenland klinken.

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Is Ajax nog steeds dé titelfavoriet?

(4567 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws