Als ik Ajax of PSV was, zou ik geen enkele speler van Feyenoord willen hebben

"Als ik Ajax of PSV was, zou ik geen enkele speler van Feyenoord willen hebben"

04-08-2019 08:19
146

Voetbalanalist Jan Everse is duidelijk: Feyenoord gaat komend seizoen niet meestrijden om de titel. Volgens de oud-trainer van onder meer PEC Zwolle, FC Dordrecht en Sparta zijn de Rotterdammers er niet sterk op geworden ten opzichte van vorig seizoen.

Nick Marsman, Leroy Fer, Liam Kelly en Luciano Narsingh zijn de nieuwe namen in De Kuip. Dit viertal zal niet het verschil gaan maken, denkt Everse. "Narsingh bijvoorbeeld is een goede speler als hij ruimte heeft, maar anders niet. Het is een beperkte voetballer. Ook zo'n Kelly. Die heeft het niet gemaakt ik Engeland en komt dan nu die helikopter uit lopen", laat hij weten aan de NOS.

Wedden

Meer odds

Meer dan een derde plaats zal er dan ook niet in zitten, verwacht de analist. "Als ik Ajax of PSV was, zou ik geen enkele speler van Feyenoord willen hebben. Misschien alleen Steven Berghuis. Dat was vroeger wel anders."

Feyenoord opent het seizoen zondagmiddag om 14.30 uur met een stadsderby tegen het gepromoveerde Sparta. Donderdag wacht een Europa League-wedstrijd tegen het Georgische Dinamo Tbilisi.