Linssen vol bewondering: 'Zó veel voetballend vermogen, Blind is vreselijk goed'

Linssen vol bewondering: 'Zó veel voetballend vermogen, Blind is vreselijk goed'

04-08-2019 09:30 Laatste update: 12:18
90

Vitesse wil dit seizoen iets aanvallender spelen dan vorig jaar, maar kwam daar tegen Ajax nog niet aan toe, zag Bryan Linssen. De 28-jarige Limburger denkt niet dat veel Eredivisie-clubs in staat zijn om Ajax hun wil op te leggen.

Vitesse mag zich dan ook 'in de handjes knijpen' na de 2-2 van zaterdagavond, liet Linssen na afloop weten aan FOX Sports. "Je weet dat Ajax dominant is: zij hebben zó veel voetballend vermogen en spelen zich overal onderuit...", aldus de clubtopscorer van vorig seizoen, die vooral geïmponeerd is door Daley Blind. "Die jongen is gewoon verschrikkelijk goed."

Linssen kon het punt tegen Ajax niet al te uitgebreid vieren: de Vitesse-aanvaller wordt zondagochtend in de FOX Sports-studio verwacht voor de aftrap van Goedemorgen Eredivisie, de opvolger van De Tafel van Kees. "Ja, dat wordt weer een hele vroege zondagochtend", lacht Linssen, die Bas Nijhuis weer treft in de studio. De Tukker was zaterdagavond actief als scheidsrechter van Vitesse-Ajax. "Of hij nog welkom is? Ja, hij had mij misschien een penalty mogen geven, maar verder is hij gewoon welkom, haha."