Geloof in nieuwe Champions League-stunt Ajax: De kwaliteiten hebben ze

Geloof in nieuwe Champions League-stunt Ajax: "De kwaliteiten hebben ze"

04-08-2019 21:40
80

Ajax kan dit seizoen weer stunten in de Champions League. Dat denkt Davy Klaassen, die een rotsvast vertrouwen heeft in de Amsterdamse ploeg.

Ajax moet zich nog plaatsen voor het hoofdtoernooi, maar Klaassen denkt dat er opnieuw een verrassing in zit. "Al is het misschien nu wat minder verrassend, omdat de mensen veel verwachten. Maar waarom niet?", reageert hij bij Ajax Showtime. "Je hebt wat geluk nodig, het moet allemaal net passen, maar de kwaliteiten hebben ze. Ik heb er wel vertrouwen in."

Wedden

Meer odds

De middenvelder van Werder Bremen heeft nog regelmatig contact met spelers van Ajax. "We hebben ook wel over de Champions League gesproken, maar eigenlijk bespreken we van alles. Ik spreek Joël (Veltman, red.) nog wel veel en verder ook met Daley (Blind, red.), Donny (van de Beek, red.) en Hakim (Ziyech, red.). De jongens waar ik wel wat langer mee gespeeld heb."

Eerst neemt Ajax het nog op tegen PAOK in de derde voorronde van de Champions League. "Het zal niet makkelijk gaan", voorspelt Klaassen. "In het afgelopen seizoen werd de halve finale van de Champions League gehaald, waardoor men nu denkt: die voorrondes lukken wel even. Maar het verleden heeft bewezen dat het niet zo makkelijk is."