Update: Club Brugge bevestigt 'absolute toptransfer' en haalt goalie van Liverpool

Update: Club Brugge bevestigt 'absolute toptransfer' en haalt goalie van Liverpool

Gepubliceerd: zondag 4 augustus 2019 om 23:06zo 04-08-2019 om 23:06

Laatste update: zondag 4 augustus 2019 om 23:41zo 04-08-2019 om 23:41

Simon Mignolet wordt zo goed als zeker de nieuwe doelman van Club Brugge. De Belgische goalie komt over van Liverpool en keert terug naar zijn thuisland, waar hij bij Club ploeggenoot wordt van Ruud Vormer en Sofyan Amrabat.

Het Laatste Nieuws weet met stelligheid te melden dat Mignolet al geland is in België en een contract voor vijf seizoenen zal tekenen bij Club Brugge. Er zou zo'n zeven miljoen euro gemoeid zijn met de deal, die er voor zorgt dat Mignolet weer aan spelen toekomt. De Belg was op Anfield vaak tweede keus en moest tijdens het afgelopen seizoen zijn meerdere erkennen in Alisson Becker.

Volgens HLN is Mignolet na het duel om de Community Shield snel uit de kleedkamer geglipt om richting London Luton Airport te gaan, vanwaar hij met een privévliegtuig naar Brussel vloog. De keeper zal naar alle waarschijnlijkheid op zondagavond zijn medische keuring ondergaan, waarna hij gaat tekenen aan de Belgische kust. Door het vertrek van Mignolet zal Liverpool op zoek gaan naar een nieuwe stand-in voor Becker.

Update 23.42 uur: Club Brugge heeft een principeakkoord bereikt met Simon Mignolet en Liverpool. Dat meldt de Belgische club via de officiële kanalen. De goalie tekent voor vijf jaar bij Blauw-Zwart, dat de overstap aankondigt als 'een absolute toptransfer'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws