AD: Ajax wil met Van de Beek spelen tegen PAOK, 'topprioriteit' voor Real Madrid

AD: Ajax wil met Van de Beek spelen tegen PAOK, 'topprioriteit' voor Real Madrid

05-08-2019 06:44
111

Donny van de Beek gaat tegen PAOK Saloniki – uit of thuis – hoogstwaarschijnlijk zijn laatste wedstrijd namens Ajax spelen. Volgens het Algemeen Dagblad is een transfer naar Real Madrid een kwestie van tijd voor de middenvelder uit Nijkerkerveen.

Van de Beek gold aanvankelijk als Plan B voor het geval Paul Pogba niet haalbaar zou zijn. De vijfvoudig Oranje-international is dat stadium inmiddels gepasseerd, bericht het AD maandagochtend: volgens de ochtendkrant geldt Van de Beek als 'topprioriteit' voor De Koninklijke. Ajax hoopt tijdens de Champions League-wedstrijden tegen PAOK Saloniki – van dinsdag 6 en 13 augustus – nog over hem te kunnen beschikken, maar kan alvast werken aan een afscheidsvideo.

Wedden

Meer odds

De transferverhalen rondom Van de Beek kwamen eind vorige week op gang: volgens Marca heeft hij al een akkoord bereikt met Real Madrid. Na afloop van de 2-2 tegen Vitesse van zaterdagavond bevestigde de middenvelder al dat beide clubs al met elkaar gesproken hadden. Van de Beek ligt momenteel nog tot medio 2022 vast bij Ajax, dat dus flink kan cashen voor de zelf opgeleide middenvelder.