'Lozano-transfer 'kwestie van tijd': vierjarig contract, 4,5 miljoen per seizoen'

'Lozano-transfer 'kwestie van tijd': vierjarig contract, 4,5 miljoen per seizoen'

05-08-2019 10:27
232

Een overstap van Hirving Lozano naar SSC Napoli is aanstaande. Het Italiaanse La Gazzetta dello Sport weet dat de Mexicaanse sterspeler van PSV en zaakwaarnemer Mino Raiola volledig rond zijn met de topclub; een transfer is nu 'een kwestie van tijd'. 

De 24-jarige Lozano zat zaterdagavond 90 minuten op de bank tijdens FC Twente-PSV (1-1). De reserverol van Chucky had mogelijk te maken met transferperikelen, want La Gazzetta weet dat de topclub uit Eindhoven zo goed als rond is met Napoli. I Partenopei betalen 42 miljoen euro voor Lozano. In Napels gaat de international voor vier jaar tekenen, tegen een jaarsalaris van 4,5 miljoen euro. 

Er was enige tijd sprake van onenigheid over de portretrechten van Lozano, maar dat obstakel is zondag blijkbaar verholpen. Napoli-eigenaar Aurelio De Laurentiis hoopt maandag of dinsdag alle spreekwoordelijke puntjes op de i te kunnen zetten. 

In Eindhoven heeft Lozano nog een verbintenis tot medio 2023. PSV betaalde twee jaar geleden zo'n 8 miljoen euro voor de sterspeler.