Update: Liverpool handelt snel en versterkt zich met transfervrije Spanjaard

Update: Liverpool handelt snel en versterkt zich met transfervrije Spanjaard

05-08-2019 15:00 Laatste update: 15:04
25

Liverpool handelt razendsnel na de terugkeer van Simon Mignolet naar België. De Spaanse doelman Adrián (32) wordt de nieuwe stand-in van Alisson Becker.

Dat meldt de BBC. Adrián is transfervrij na zijn vertrek bij West Ham United. Hij speelde zes jaar bij The Hammers en keepte 150 wedstrijden. Vorig seizoen raakte hij zijn basisplaats kwijt aan Lukasz Fabianski. Eerder kwam Adrián uit voor Real Betis.

Adrián vult het gat dat Mignolet heeft achtergelaten. De Belgische doelman koos voor een bliksemtransfer naar Club Brugge. Zondagmiddag zat hij nog op de bank tijdens de strijd om de Community Shield, die Liverpool na strafschoppen verloor van Manchester City.

Als Liverpool erin slaat om Adrián over te nemen, dan wordt hij de derde zomerversterking op Anfield. Sepp van den Berg (PEC Zwolle) en Harvey Elliot (Fulham) sloten deze zomer al aan bij de selectie van manager Jürgen Klopp.

Update 15.00 uur: Adrián is inderdaad de opvolger van Mignolet op Anfield. Liverpool maakt maandagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de Spaanse goalie per direct is ingelijfd. Hij heeft voor twee jaar getekend.