Update: 'Andiamo a Genua!': Schöne stapt met zaakwaarnemer op vliegtuig

Update: 'Andiamo a Genua!': Schöne stapt met zaakwaarnemer op vliegtuig

06-08-2019 12:10 Laatste update: 12:05
46

Lasse Schöne arriveert dinsdag in Italië en wordt een dag later gekeurd door zijn nieuwe club Genoa. Dat meldt Sky Italia-journalist Gianluca Di Marzio. Schöne (33) nam zaterdagavond al afscheid van de fans van Ajax. 

Na afloop van Vitesse-Ajax (2-2) bevestigde de Deen dat hij voor een avontuur in de Serie A staat. Ajax heeft via de officiële kanalen (nog) geen mededelingen gedaan over Schöne. Eerder op de dag werd echter bekend dat de international niet met de kampioen van Nederland op het vliegtuig is gestapt naar Griekenland. Ajax komt daar dinsdagavond in actie tegen PAOK. 

De over het algemeen goed ingevoerde Di Marzio meldt maandag dat Schöne, die sinds 2012 in Amsterdam speelt, dinsdag in Genua arriveert. Een dag later wordt de middenvelder gekeurd. Mocht die check goed verlopen, dan ondertekent hij kort daarna een contract. Onbekend is of Genoa een transfersom betaalt aan Ajax voor Schöne. De routinier heeft in de Johan Cruijff Arena een contract tot medio 2020. 

Update 06/08 12.10: Schöne reist dinsdag met een privé-vliegtuig af naar Italië. Op het Instagram-account van de zaakwaarnemer van de Ajacied is dat te zien. 'Andiamo a Genua!', schrijft Revien Kanhai van Forza Sports Group.  

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andiamo a Genua!

Een bericht gedeeld door Revien Kanhai (@revienkanhai) op