Ajax-huurling Johnsen wekt ergernis bij PEC: 'Heb illusie dat het me gaat lukken'

Ajax-huurling Johnsen wekt ergernis bij PEC: 'Heb illusie dat het me gaat lukken'

05-08-2019 18:26 Laatste update: 19:08
31

John Stegeman heeft er vertrouwen in dat hij de houding van Dennis Johnsen kan veranderen. De van Ajax gehuurde buitenspeler viel onder meer vrijdag tegen Willem ll in negatieve zin op bij PEC Zwolle. Johnsen maakte een fout bij de 1-1 en deed trucjes bij een achterstand.

Bij Ajax liet Johnsen zich zo nu en dan ook al in negatieve zin gelden. Ook Erik ten Hag en Michael Reiziger maakten duidelijk dat er wat moest veranderen bij de Noorse vleugelspeler, die met hoge verwachtingen binnenkwam in Amsterdam.

Stegeman denkt dat hij grip op Johnsen kan krijgen. "Ik heb de illusie dat me dat gaat lukken. Anders had ik 'm niet gehaald", vertelt Stegeman aan de Stentor. "Dennis is een ruwe diamant, die moet leren zakelijke acties te maken. En wij moeten hem daar met zijn allen bij helpen."

Etiënne Reijnen gaf Johnsen na het duel met Willem ll al een flinke veeg uit de pan. "Wij leveren ballen in, dat gaat af en toe helemaal nergens over. Dan gaan we ook nog allemaal leuke Cirque du Soleil-capriolen uithalen. Daar word ik ziek van, we staan op dat moment gewoon achter."