Vermoedelijke opstelling: Ajax opnieuw in Champions League-variant

Vermoedelijke opstelling: Ajax opnieuw in Champions League-variant

Gepubliceerd: dinsdag 6 augustus 2019 om 07:36di 06-08-2019 om 07:36

Laatste update: dinsdag 6 augustus 2019 om 08:04di 06-08-2019 om 08:04

De kans is aanwezig dat Ajax dinsdagavond tegen PAOK Saloniki terugvalt op de Champions League-variant van vorig seizoen. Dat betekent dat Dusan Tadic de diepste spits is en er geen plek is voor Kasper Dolberg.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Erik ten Hag (foto) tegen PAOK gebruik gaat maken van de variant waar Ajax vorig seizoen zoveel succes mee boekte in Europa. Ten Hag introduceerde die variant tegen Bayern München (1-1).

Ajax kan tegen PAOK beschikken over Edson Álvarez, maar de Mexicaan heeft slechts een handjevol trainingen achter de rug bij zijn nieuwe club. De kans is dus groot dat Ten Hag opnieuw voor een centrum met Perr Schuurs en Lisandro Martínez kiest. Nicolas Tagliafico, die zaterdag tegen Vitesse, pas zijn tweede wedstrijd van het seizoen speelde, is wederom de linksback.

Opvallend is dat Quincy Promes niet in de vermoedelijke opstelling van het AD staat. De Oranje-international, die voor vijftien miljoen euro overkwam van Sevilla, zat tegen Vitesse ook al op de bank. Mogelijk start ook Razvan Marin niet.

De vermoedelijke opstelling:
Onana, Veltman, Schuurs, Martinez, Tagliafico, Mazraoui, Van de Beek, Blind, Ziyech, Tadic, Neres

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat gaat het worden?

(9546 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws